Om

Jeg er Annemette Juul Pedersen.

Jeg er uddannet fagottist, kandidat i musikpædagogisk brobygning, og Integreret Lydterapeut. Jeg arbejder med bevidsthed om lyd i hverdagen. Lydmiljøer og lyd, som en helende faktor.

Jeg har mange års erfaring med koncertvirksomhed som freelance-musiker, og som underviser og formidler har jeg udviklet flere koncepter med grundlag i ”Kunsten at lytte”. 

Jeg arbejder som freelance musiker. Jeg tilbyder koncerter, workshops, undervisning, behandlinger, pædagogisk arbejde med musik og lyd, arbejde med ledelse,og meget mere.

Jeg bruger fagot, syngeskåle, stemme, og andre instrumenter, både i koncertsammenhæng, formidling, undervisning, og i forbindelse med individuelle behandlinger. 

Jeg formidler musikken som en tredimensionel oplevelse – noget der omgiver dig. Et rum man kan sidde i. Et musikalsk rum med dybde, fylde, kropslige fornemmelser og levendegørelse. Musikken og lyden omfavner dig. 

Jeg gør musikken og lyden tilgængelig fra alle leder og kanter med fundament i høj faglighed og erfaring. 

Jeg forventer ingen forkundskab eller viden fra dig. Musikken og lyden har sit eget sprog, som vi alle kender og har adgang til.

Musikken forventer intet – kræver intet – den er med os, mens vi finder os selv.

Musik og lyd henter mig hjem til mit udgangspunkt. Til det sted, hvor jeg kan lytte. Til verden. Til livet.