Testimonials – deltagerne siger…….

Sprogstimulering er et vigtigt indsatsområde i bibliotekerne,og i samme kategori synes jeg “musikstimulering” høre – at deltage i en musiklytteklub giver netop børnene mulighed for at lære og lege med forståelsen af toner og stemninger. De bliver optaget af rytmer og lyde, og deres fantasi bliver sluppet løs – det, der netop osse sker i mødet med litteraturen og sproget. Derfor understøtter tilbuddet i en lytteklub så fint og naturligt bibliotekets øvrige tilbud omkring leg med sprog og bogstaver.

Iben Østerbye, formidler og projektleder Holstebro Bibliotek 

———————————-

Kære Annemette

Tak for en virkelig fin aften. Du gjorde det særdeles godt. Du er en meget fin formidler – tændt – velforberedt – En god lytter. Vi gik hjem med en oplevelse , som har givet lyst til at lytte mere til Abrahamsen. Godt gået 👍

Bodil Johansen, skaber og tidligere leder af Børneskolen Bifrost. Deltager P2 Klub klassisk på Herning bibliotek

——————————

Kære Annemette,

Selv om jeg udtrykte glæde og megen tak efter onsdagens gennemgang af Berlioz, må du have det på tryk. Vi var meget begejstrede for den topkvalificerede og illustrative gennemgang af værket; det gjorde du fantastisk godt; måske det bedste vi har oplevet i den gruppe.

mange hilsener

Troels Johansen, Pensioneret lektor Nr. Nissum Seminarium. Deltager P2 Klub klassisk på Herning bibliotek

——————————

Annemette er en inspirerende og vidende formidler af musik. Hun forstår at gøre komplicerede musikstykker enkle og nærværende for lytteren, så man oplever, at musikstykket bliver vedkommende for en selv.

Annemette er en levende og charmerende formidler, og hun er meget i kontakt med hver enkelt tilhører. 

Hilsen Lene. Deltager i “Musikkens Hemmelige Sprog”

——————————–